Om Oss
side1

MetallPro har en historie tilbake til juni 1994. Vi har i de årene siden selskapet ble stiftet levert kvalitetsvarer og oppdrag over store deler av Østlandet.

MetallPro har i de senere år sett at det har vært en økt etterspørsel etter firmaets produkter og har i den forbindelse gått med et ønske om en utvidelse av selskapets kapasitet. I den forbindelse fikk selskapet nye medeiere og byttet i inngangen til 2009 navn til MetallPro AS.

MetallPro har et moderne verksted på 800 kvm på Hadeland. Maskinparken består blant annet av CNC-styrte stansemaskiner og en CNC-styrt kantpresse (knekkemaskin).

MetallPro har spesialisert seg på prosjekter der stål, aluminium og glass inngår som viktige materialer. Vi leverer blant annet bærekonstruksjoner for balkonger, trappeløsninger, rekkverk, gjerder og portløsninger.

Selskapet består av lokale håndverkere med solid erfaring. Markedsområde er i hovedsak Østlandet.

”Vi sveiser alt av metaller"


Metallpro er sertifisert av Det Norske Veritas etter fem standarder – ISO 9001 (kvalitetsledelse), ISO 14001 (miljø), OHSAS 18001 (arbeidsmiljø og sikkerhet) og NS-EN 1090-1 (Selvbærende konstruksjoner).

Ved siden av å kunne vise til gode referanser og gjennom forpliktende årlige
resertifiseringer av systemet, ønsker vi å imøtekomme behovet for trygghet og tillit.

Metallpro AS er sertifisert og godkjent for CE-merking iht NS-EN 1090-1

Les mer om sertifiseringene under:


 

METALLPRO AS er godkjent som lærebedrift i SVEISEFAGET:

Last ned utstedt bevis

© 2013 Metallpro / design by goldspot